Hälso Event Järla Sjö

Posted by Sofia Andersson on

Förra söndagen hade jag förmånen att tillsammans med Annika https://www.holisticmama.se/ och Elinor http://athayogi.se/ få genomföra ett event i hälsans tecken med fokus på hur du som kvinna blir stark inifrån och ut. 

Det var en helt fantastisk förmiddag, vi började med att bjuda alla på ingefärsshots när dem kom, vi presenterade oss och sedan körde jag igång med ett träningspass. Vi värmde upp 5 min med fokus på dynamisk rörlighet. Sedan fick dem jobba på olika stationer i en cirkel. 

Efter avslutat träningspass så hade vi förberett med en ordentlig frukost för att dem skulle kunna ladda på med energi inför Annikas workshop där alla skulle få tillfälle att fokusera på sig själva en stund. Elinor avslutade dagen med ett härligt mjukt yogapass där dem fick avsluta med djupavslappning. 

 

Med andra ord några timmar att samla kraft och energi på i olika former. Att få jobba med hälsa som en helhet har varit min dröm och nu fick jag äntligen möjlighet att förverkliga den tillsammans med Annika och Elinor. Håll utkik efter fler tillfällen, det kommer! 

 

<3

0 comments

Leave a comment